Eksempler på anvendelse

LED- ovenlyspaneler der ligner- og opfører sig som et rigtigt ovenlys.

Nu er I ikke længere begrænset til at anvende kunstigt lys i de lokaliteter der normal ikke ser dagens lys.
Med CoeLux og SL ShatterLight bringer vi den klare blå himmel indendørs.

CoeLux ovenlys – man skal vide det for at kunne se det!

Vi har tidligere præsenteret kunstige ovenlys fra CoeLux, som vi har været agent i DK for i en årrækker, der via en avanceret LED-projektor og speciel linse og optik, har lavet en serie af kunstige ovenlys, der i forbløffende grad ligner et rigtigt ovenlys: med solen på en høj, klar blå himmel.

Disse produkter er “state of the art” – hvilket desværre også afspejler sig i priserne, der starter ved ca. kr. 50.000,- +m for et 0,8×1,95m ovenlys. Interessen herfor har været stor – til f.eks. gallerier, hoteller og museer, High end retail butikker, restauranter m.v., men med den høje formfaktor (fra 150-350kg, og kræver min. 1m frirum over panelet) samt krav til specialuddannede montører og prisen, har det været en udfordring for de fleste.

Sådan er det ikke længere:
Vi har fra en af vore innovative samarbejdspartnere nu et alternativt produkt: Sustainergy Line ShatterLight.
Sustainergy Line (SL) ShatterLight er en serie ovenlys der giver samme effekt som produkterne fra CoeLux – dog uden illusionen af en sol på himlen. Til gengæld koster de kun 5-15% af CoeLux modellerne og kræver blot 20cm indbygningshøjde, så de kan let implementeres i de fleste lokaliteter med nedsænket loft.

CoeLux og SL ShatterLigt giver (nyt) liv til rum inde i bygningen
CoeLux 60, 1.950x800mm
CoeLux – Se solen og nyd den blå himmels samt det fantastiske lys.

SL ShatterLight – bring følelsen af dagslys indendørs

Coelux er et fantastisk produkt, og klart det mest avancerede på markedet, men kan du leve med, at du ikke kan se solen men blot lyset, er ShatterLigt et absolut interessant og økonomsik overkommeligt alternativ.
Leveres standard med lys i farvetemp. 6.000K (som en klar blå himmel), men kommer snart med justerbar farvetemperatur fra ca.2.700K til 6.000K hvilket giver mulighed for at tilpasse niveauet og udtrykket til personlige præferencer – eller for at lave døgnrytmelys eller som det kaldes; Human Centric Lighting (HCL), der kan hjælpe med til at regulere døgnrytmen – f.eks. for plejehjemsbeboere og (skole)børn, hospitalsindlagte (der iflg. studier kommer sig hurtigere under døgnrytmelys), eller ved rejser mellem forskellige tidszoner etc.
Se en kort video af standardversionen her:

ShatterLigt bringer dagslyset ind i bygningen.

Venligst kontakt os for mere info, demo og priser etc.