Flade LED-paneler med “ovenlyseffekt” – Spar 50-65% på energien

De flade LED-paneler er egentligt ikke en nyhed – de har eksisteret i mange år, men de er nu ved at være i et prisleje og en sådan kvalitet, at de tilbyder et på alle områder attraktivt alternativ til grundarmaturer baeseret på T5 og T8 lysstofrør.
Det kan simpelt hen ikke længere svare sig at vælge konventionel teknologi frem for LED. Den lille prisforskel der er  mellem LED og f.eks. T5 gør, at merinvesteringen er tilbagebetalt inden for typisk 6-9 mdr. – og og den fremadrettede besparelse i forbrug og vedligehold typisk over 50% i forhold til T5 armaturerne.

Vi kan i dag levere flade LED-paneler, runde eller kvadratiske, med en effektivitet på mellem 80 og 110 lumen pr. W, og kan tilbyde alle former for intelligent styring og dæmpning – 10-10V, DALI, DMX, triac dæmpbar m.v. samt versioner med mulighed for at ændre/styre farvetemperaturen (Kelvin Change)  i området 2.600K- 6.500K . Endvidere leveres typer med høj Ra-værdi på over Ra 90, der er kravet til bla. storkøkkener og hospitaler m.v. Garanti 3 eller 5 år.

Bedre lys og meget mindre forbrug

Eksempel med 30x120cm LED “ovenlys” paneler

Panelerne leveres for indbygning i (eksisterende) systemlofter i f.eks. 30x30cm, 60x60cm 30×120 cm elller 60x120cm og kan endvidere leveres med påbygningsramme hvor dette er hensigtsmæssigt.

Spørg for priser og yderligere detaljer – vi har med garanti en løsninger der vil kunne passe til jeres behov og ønsker!

Data på nogle af vore billigere typer : UE-Skylight LED-paneler og de fås også i runde – f.eks.: Ø300mm panel light 16W

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *