LED-rør der virker og kan erstatte almindelige T8 lysstofrør

MCOB tubeSå er de ved at være der….

LED-rør der virker og kan erstatte almindelige T8 lysstofrør – uden at skulle gå på kompromis med hverken lyskvalitet eller lysniveau.

Vi har til nu haft valgt ikke at tilbyde løsninger med LED-rør til retrofit i eksisterende armaturer, da de produkter der har været på markedet typisk ikke har været  gode nok. (Undtaget herfor er vores LED-rør med indbygget sensor, som har særlige fordele og anvendelsesmuligheder).
De rør vi ellers hidtil har set, har stort set alle lidt under ikke at kunne levere et højt nok lysudbytte og ej heller en ordentlig farvegengivelse (Ra-værdi).
Ra-værdien har typisk ligget på Ra 60 og op til Ra 72 for  de bedste (bør være 80 eller der over) og så har de oftest været i en meget høj (=kold) farvetemperatur for at få et højt nok lysudbytte.
Dette ofte kombineret med et helt klart dækglas for at ”hive det sidste ud af dem” som resulterer i trættende lys med stor blænding og hårde skygger.

Alt sammen noget der har gjort, at LED-rør i vores optik ikke var gode nok til andet end lager, kældre, stalde og andre sekundære  rum- og anvendelser.

Sådan er det heldigvis ikke mere……. se mere om vore LED-rør her

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *