Nye LED-produkter med indbygget sensor.

Vi har fra nogle af vore udvalgte leverandører fået nye LED-armaturer, rør  og pærer(!) med indbygget bevægelsessensor og lysniveauføler, som gør det muligt at optimere endnu mere de steder, hvor der ikke er brug for at lyset brænder konstant med fuld styrke – som f.eks. parkeringskældre, kældergange, opgange, cykelskure, toiletter, lager etc.

Fælles for løsningerne er, at sensoren sidder indbygget i den enkelte lyskilde/armatur, hvorfor det er meget simpelt at installere og konfigurere lyset til den aktuelle placering.

LED-lampe med indbygget lux- og bevægelsessensor

Alle produkterne kan leveres med såkaldt korridorfunktion hvilket vil sige, at lyset dæmpes ned til 20-30% når der ikke er personer/aktivitet i detekteringszonen, og  køre op til fuld lysstyrke når der er aktivitet.
Såvel grænseværdien for hvornår lyset skal tændes (lux) som sensorens følsomhed/rækkevidde ved aktivitet kan konfigureres sammen med de minutter eller sekunder som lyset skal brænde med fuld- eller neddæmpet styrke.

Nu kan duu også få LED-rør med sensor og korridorfunktion

Vi har såvel billige produkter som den til venstre viste lampe, der leveres i 3 størrelser,  såvel som robuste armaturer i trykstøbt aluminíum med slagfast polykarbonat “glas” der gør disse meget robuste og “vandalsikre”. Der ud over kan vi levere LED-rør i de gængse længder på 60, 120 og 150cm med sensorfunktion og mulighed for programmering af timere. Især sidstnævnte vil være velegnede til retrofit / udskiftning i eksisterende armaturer  i f.eks. kældre og parkeringsarealer hvor trafikken jo er begrænset, og der derfor kan  opnås besparelser på mellem 85 og 90% i forhold til konstant tændte lysstofrør!
Det er noget der kan mærkes – og  giver oftest tilbagebetalingstider på mellem 9 og maks 24. måneder – typisk omkring et år!

Vi har endvidere downlights i tre størrelser med samme funktionalitet samt 3W+ 7W LED-pærer med E27 gevind  (3.000K) og flere af typerne kan endvidere leveres i en version med batteribackup for nødbelysning.

Ud over ovennævnte kan vi endvidere tilbyde en 6W LED-skrivebordslampe med indbygget sensor så der altid er lys på skrivebordet når der er brug for det – og altid slukket når kontoret er ubemandet.

Lidt diverse data:

Til P-kældre m.m. UE Sensorarmatur T-ECO-II   Billig serie sensorlamper:  UE prisattraktiv programmerbar sensorlampe    Den robuste: Sustainergy Line plafond
LED-sensorrør: Sustainergy Line sensorrør, special. pdf

 

Eksempel på konfigureringsmulighederne for sensorerne

6W LED-lampe med lys svarende til 50W halogen

Skrivebordslampe med indbygget sensor – altid lys når der er brug for det!
Fås i sort og hvid.

 

 

 

 

 

 

Lamperne kan individuelt tilpasses den aktuelle placering og brug.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *