Så er den der: Rigtige lysstofrør der kan give besparelser på op til 58%

Opdateret 14. marts 2014:
Der er sket meget siden 2012, men vi har valgt at lade siden stå, blot som en kuriositet.
Vi har i dag LED-lysstofrør der fuldt ud kan erstatte almindelige lysstofrør, men skulle I alligevel være i tvivl, eller have særlige forhold der gør, at I ikke kan anvende LED-lysstofrør, kan I evt. bruge nedenstående specielle lysstofrør der stadig giver jer store besparelser – baseret på konventionelle lysstofrør.

Spar op til 58% på energiforbruget i.f.m. grundbelysning baseret på lysstofrør.

I rigtig lang tid har vi hos Upgraders Energi ledt efter et brugbart alternativ til de konventionelle lysstofrør, og en masse LED-erstatninger er blevet testet, målt og opsat i prøveinstallationer.
Konklusionen har til nu været, at de desværre, efter vores mening, fortsat ikke er gode nok endnu – andet end til punktbelysning og/eller lager eller andre steder, hvor kravene til lyskvaliteten er begrænsede.

Vi er derfor rigtigt glade for at kunne introducere de super energibesparende Sustainergy Line lysstofrør!

Rigtige, super energibesparende lysstofrør

Spar op til 58% med samme -eller bedre lys!

Disse rør er baseret på “rigtige” T5-long life rør” med 30.000+ timers levetid, og den rigtige, gode farvetemperatur- samt farvegengivelse vi kender fra almindelige lysstofrør.
Rørene er et specielt optimerert rør fra General Electric (T5 longlife-rør) med 3-pulverteknologi, hvilket sikrer en RA-værdi på omkring RA85, og giver middellevetider på over 30.000 timer.

Selve T5-røret er indkapslet i en klar polycarbonat kappe med indbygget reflektor, der dels gør det  meget effektivt – dels meget robust og splintsikkert.
Rørene er derfor specielt egnede til medico- og fødevarevirksomheder, hvor merprisen i forhold til et “normalt” fødevaresikkert rør er begrænset, og man derfor her især vil kunne realisere meget korte tilbagebetalingstider alene ud fra elbesparelsen – ofte under et år!

Rørene er endivdere forsynet med egen strømforsyning der er med til at optimere forbruget og samtidig giver HF-funktionalitet til gamle armaturer med glimtænder.
Den indbyggede reflektor dirrigere lyset der hen hvor det skal anvendes, og dette hjælper til at sikre en endog meget høj virkningsgrad.

Særligt i ældre grund- eller plastarmaturer uden reflektor vil man typisk opleve et omkring 20-25% højere lysudbytte end med almindelige rør – samtidig med, at man sparer 50-58% på energiforbruget.
Tilbagebetalingstiden vil typisk være på 12 til maks. 24 måneder ! Det er til at tage og føle på!

Download specifikation her: UE-Sustainergy Line Lysstofrør Intro-III 

LED-“lysstofrør” har flere udfordringer der skal løses.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *