LED-indsatse til simpel opgradering af bevaringsværdige runde armaturer

Nyt liv til ældre runde armaturer

Simpel og billig opgradering til LED

Nu er der mulighed for at på simpel og billig vis “puste” nyt liv i jeres ældre, gode runde armaturer, der i dag er bestykket med f.eks. kompaktlysstofrør (PLL) med G24 sokkel eller runde lysstofrør eller evt. Butterfly-rør.

Vi har en ny serie af runde LED-indsatse der er yderst velegnede til retrofit i eksisterende (runde) armaturer.

Lyskilderne leveres i 10 til 25W – og f.eks. kan en 10 W erstatte et 26W Butterfly- eller kompaktlysstofrør (der bruger 30-35W incl. spoletab) – og bruger I 15W versionen får I omkring 35% højere lysudbyttet – og stadig mere end en halvering af energiforbruget!
Det giver rigtig god mening!

Det bliver ikke meget lettere!

Denne løsning tilbyder således en hurtig og billig løsning til de mange gode ældre armaturer der sidder rundt omkring og som det ville være synd at udskifte til nye, knap så pæne LED-armaturer.
Med disse retrofit LED-indsatse kan man hurtigt og effektivt t tilføre ældre, gode armaturer nyt liv og opgradere dem til en energirigtig LED-løsning!

Kommer standard med indbygget driver så de kan tilsluttes direkte til netspændingen og da de endvidere er forsynet med kraftige magneter, kan de i langt de fleste armaturer (stål eller jern) monteres på få minutter. Det betyder en meget lav udgift til elektriker, da en komplet ombygning vil tage ml. 5 og 10 min. maks!

Typisk vil tilbagebetalingstiden ligge ml. 0,9 og 1,5 år  – afhængigt af type og antal driftstimer.

Kan som option leveres i  DALI, 1-10V eller Triac dæmpbar version – og det er også muligt at få en version med indbygget programmerbar sensor med bevægelsesdetektering og skumringsrelæ.

Leveres p.t. i fire størrelser 10,15,20 og 25W (Ø110-210mm) og i farvetemperatur 3.000K (option 4.000K, 5.000K og 6.000K) – alle RA82> (Ra90> som option)  Levtid 35.000t> (L70) og med 3 års garanti!

Runde LED-indsatse i 10-25W m. magnetmontage for retrofit

Er armaturerne tjenlige for udskiftning har vi en serie billige og absolut pæne runde armaturer i kun 40mm højde til påbygning: RundeLED- paneler Ø120-1.200mm

…. og vil det være en idé med sensor kan disse varmt anbefales:
10,13 el. 16W LED-indsats med programmerbar sensor til retroifit

ombygning til LED på 5 minutter

Så simpelt er det at udskifte til Sustainergy Line Disc- light!

Kontakt os på mail eller telefon 4050 1939 for nærmere info!