Halogenspots go home – Til retrofit og nyinstallationer.

 

1- eller 3-faset spot for skinnemontage - erstatning for metalhalogen

en af vore LED-spots der kan mere end halvere jeres elforbrug

En af de helt store udgifter for detailandelen er diverse effektbelysning – spots til at fremhæve varer eller lede opmærksomheden i en bestemt retning. Drejer det sig om de “gamle” halogenspots i 12 volt version eller evt. 230V versionen med GU10 sokkel, kan der med de nye erstatningsspots med LED spares helt op til mellem 70 og 90% af energiforbruget .

Vi giver 3-5 års garanti på vores LED spotpærer

GU10 LED spotpære til erstatning for halogen – spar op til 90% energi og få samtidig 30% mere lys

Der er mange udbydere af disse “erstatningspærer” og mange af dem er ganske gode produkter til almen brug – men pas på – der findes også nogle virkeligt dårlige produkter på markedet!
Nogel med virkeligt ringe udbytte -og nogle med meget dårlig farvegengivelse.
(opgives i RA eller CRI)

Har du brug for god farvegengivelse   – f.eks. når tøj, hår- eller hudfarver skal gengives korrekt, skal du som minimum have RA/CRI-værdier på 80 eller derover – og jo højere jo bedre! Vores LED-spots- og de fleste af vore downlights leveres som standard med Ra90> Så ved vi de virker – til det hele!

Lidt vanskeligere er det når vi skal finde erstatning for metalhalogen spots der i dag anvendes rigtigt mange steder. Disse udmærker sig ved 30-40% højere lysubytte pr. Watt i forhold til de gamle tungsten halogen pærer, og farvegengivelsen er rigtig god.

Justerbar Downlight/WallwasherTil for ganske nyligt, har der reelt ikke været nogle alternativer til disse lamper i LED – men det er der nu lavet om på.
Vi har i dag et bredt udvalg af skinnespots i forskellige udførelser til 1- og 3-fase skinnesystemer til butiksindretning, og kan levere disse op til 70W LED, hvilket svare ca til 150W metalhalogen. Så er der blus på!!!
Det er med de mindre på f.eks. 30-35W muligt at erstatte op til 70 Watt metalhalogen spots og vore LED-løsninger leveres alle med rigtig god farvegengivelse- og farvetemperatur.
De fleste LED-spots på markedet i dag levere som standard med 3.000LK som værende varm hvid. Vi kan levere “rigtig ” varm hvid – dvs. 2.700K som svarer til vore halogenspots og glødepærer – og kan naturligvis levere alle andre farvetemperature også. Med LED-spots kan I mere end halvere energiforbruget  i forhold til metalhalogen – og der ud over reducerer varmeudledningen m edca 2/3, så I også sparer en betragtelig del på køling, og opnår et bedre arbejdsmiljø for jeres medarbejdere!
Da endvidere metalhalogenpærer typisk holder fra 4.000 til maks. 8-10.000 timer kan vi med vores LED spots med garanteret minimum 50.000 timer reducere jeres drifts- og vedligeholdelsesomkostninger i en sådan grad, Box large-3at alene denne besparelse mere end har betalt lampens pris i løbet af dennes levetid. En rigtig god løsning der gavner såvel økonomien som miljøet!
Vi har i dage et bred program  – til yderst konkurrencedygtige priser, så spørg om løninger til netop jeres behov!
For mere info om den øverst viste model: Sustainergy Spotlight – LED løsninger der erstatter metalhalogen  og en anden type  Flamingo 25 & 38 W skinnespot 

Vi har i samarbejde med vores kompetente samarbejdspartner Teamtronic udviklet en serie produkter og løsninger specifikt til detailhandlen: Upgraders Energi Retail Line-1 (stor fil) Spørg os for mere info!

Track lights i alle afskygninger

Helt ny, danskudviklet- og produceret LED-spot

Sustainergy Line “Square” – dansk udviklet “Metalhalogen-killer”