LED i levnesmiddelindustrien – En endog rigtig god løsning.

LED tilbyder mange fordele for levnesmiddelindustrien:

LED-rør er velegnede til fødevareindustreien

LED-rør til erstatning af traditionelel CFL-rør

 • Lang levetid:
  LED-produkter har typisk en levetid på 50-100.000+ timer mod typisk 12-18.000 timer for CFL, og det betyder dels reducerede omkostninger til nye lyskilder – dels væsentlig reduktion i serviceomkostningerne.
  Ofte sidder lamperne højt så der skal bruges lift ved udskiftning, hvilket gør det bekosteligt og kræver ekstra planlægning.
 • Varme:
  Armaturer med LED endvidere den fordel, at de udleder væsentligt mindre varme end traditionelle CFL-armaturer , hvorfor der kan spares betragteligt på kølingen. Det koster ca. 3 gange så meget at producere en ”køle-kalorie” som at lave varmekalorier, hvorfor en reduktion i varmeudviklingen virkeligt kan måles i regnskabet!
 • Kulde:
  Som en ekstra fordel – ud over at afgive mindre varme, trives LED rigtigt godt ved de lave temperaturer i køle- og frysehuse, hvorfor de her er lysstofrør og højtrykslamper overlegne. Ikke noget med forvarmning eller lange opstarttider. LED tænder omgående -og der er fuldt blus på fra start.
 • Indkapsling:
  Ud over ovenstående er LED-rørene allerede indkapslet  i Polycarbonat, hvorfor de kan bruges direkte i fødevareindustrien – og prisforskellen fra levnedsmiddelgodkendte typer CFL med coating til LED, er derfor mindre end ved traditionelle rør, hvorfor tilbagebetalingstiden bliver relativt kort.

Kombinationen af reduceret varmeudledning, lang levetid og lavet energiforbrug gør derfor LED til en meget attraktiv og god løsning inden for levnedsmiddelindustrien – men igen pas på!

Der er stadig meget stor forskel på kvaliteten af de LED-rør og andet der tilbydes på markedet i dag!
Alle Sustainergy Line LED-rør er gennemtestede og fuldt dokumenterede og leveres med 3 eller 5 års garanti.

Metis – industrielt High-power grundarmatur med LED.Metis grundarmatur - den bedste løsning til industrien

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *