Alle taler om det – mange interesserer sig for det – og endnu flere prøver at sælge det:

LED – Det forventede fremtidige svar på mange af vore energi-bønner!

Eksempel på lysdiode -aktuel størrelse for selve dioden er ca. ø4mm

Eksempel på Lysdiode for indbygning. Lille ting med stor virkning

Udviklingen inden for LED-baserede produkter til belysningsforemål foregår med stormskridt, og alle de store leverandører af lyskilder udvikler og forsker i teknologien – og med god grund!LED (Light emitting diode) er en af de mest energieffektive lyskilder der findes, og en teknologi der endvidere byder på ekstrem lang levetid, mulighed for at få nøjagtig den farve eller farvetemperatur man ønsker – og så er effektiviteten i top.

Bedre indeklima og lys med LED

Store besparelser ved at skifte til LED

Hvor man i en glødelampe typisk kun kan omdanne 10% af den tilførte energi til lys og resten varme, forholder det sig lige omvendt med LED: Her udnyttes omkring 90% af den tilførte energi til at skabe lys, og godt kun 10% går tabt som varme.

Det betyder f.eks. at man kan få stort set samme lysudbytte ud af en 6 Watt LED spot som man får fra en tilsvarende 50Watt halogen spot (ikke metalhalogen – de er mere effektive) – og samtidig med besparelsen i forbrug får man med LED mere end 50.000 brændtimer mod typisk 2-4.000 timer for halogen (en 10-20 dobling!) , samt en mere end 65% reduktion i varmeafgivelsen.

Det betyder noget i f.eks en butik med flere hundrede halogenlamper. Her vil en udskiftning til LED typisk have en tilbagebetalingstid på 6 til maks. 12 mdr. alene ud fra energi- og levetidsbesparelsen, og regner vi besparelsen i køling med, kan vi reducere tilbagebetalingstiden med yderligere 30-50%! Det er virkeligt noget der kan mærkes!
For selv en lille butik vil dette typisk kunne betydef.eks. det samme som en- eller to måneders husleje sparet – eller evt. råd til en ekstra uges ferie!

Ikke så underligt, at der er fokus på LED!

Der er dog mange tvivlsomme produkter i markedet, så det betaler sig at kigge sig godt for – eller alliere sig med nogen der har viden på området.

DET HAR VI – og vi vejleder jer gerne!

Nedenfor har vi samlet nogle af vores neyste produkter inden for LED skinnespots, downlights og LED paneler. Det er kvalitetsprodukter udviklet af- og i samarbejde med vores yderst kompetente samarbejdspartner Teamtronic, der har arbejdet seriøst med LED i mere en 10 år – helt fra den spæde start!
Produkterne er tilpasset vores krav til såvel energieffektivitet som lyskvalitet, og de kan alle leveres med drivere for de gængse typer (intelligent) styring og dæmpning.
Det næstbedste er, at priserne er virkeligt skarpe – og vi kan med disse levere de uden sammenligning bedst produkter til prisen. Prøv at høre os ad!

UE-Trackspots & Downlights 2013-web   LED Downlights og skinnespots i høj kvalitet og til super pris.   (NB! Halvstore filer – tager lidt tid at loade)

UE-T-LED I serie web (2)   rektangulære LED “ovenlyspaneler”

UE-T-LED V serie  runde LED “ovenlyspaneler